Dancers & Models

Welkom bij Jab Dance!

Jab Dance is een gevestigde naam in de modellen- en danswereld. Wie zich het applaus blijft herinneren, heeft gewerkt met Jab Dance.

Kies één van de onderstaande items voor meer informatie.

Dansers

Al onze dansers zijn bewezen professionals. Jab Dance werkt alleen met dansers die allemaal een technische dansopleiding hebben gevolgd en minimaal drie jaar ervaring hebben in de dansentertainment.
Lees verder...

Modellen

Zoekt u een model dat goed aansluit bij uw merk of product? Vertel ons waar u naar op zoek bent en wij selecteren samen met u een geschikt model.
Lees verder...

Choreografie

Wij werken alleen met professionele choreografen die zich in de afgelopen jaren hebben bewezen in verschillende dansdisciplines. Door hun opleiding en jarenlange ervaring kunnen wij een choreografie aanbieden welke past bij uw wensen.
Lees verder...

Biografie

Jennifer Audrey Boldewijn wordt geboren in 1976 in Paramaribo, Suriname. Op vijftien jarige leeftijd verhuist ze met haar familie naar Nederland waar ze op negentienjarige leeftijd aan een danscarrière begint bij dansacademie Lucia Marthas.
Lees verder...

CV Jennifer Boldewijn (freelancer)

Jennifer Boldewijn, geboren in 1976 in Suriname, is zowel danser, model, actrice als choreograaf. Bekijk haar curriculum vitae voor alle gegevens, inclusief een uitgebreid overzicht met referenties.
Lees verder...

Referenties

Jab Dance zet zich volledig in voor elk project en we zijn dan ook trots op de resultaten die we bereikt hebben. Op deze pagina worden een aantal referenties genoemd, van evenementen tot modeshows.
Lees verder...

Contact opnemen

Wij nodigen u uit contact op te nemen indien u vragen of opmerkingen heeft. U kunt zowel bellen of een e-mail sturen. Graag tot horens of tot ziens!
Lees verder...

show.jpg
killerqueen2.jpg